VIII Torneig MiniBaix.

El Club Bàsquet Gavà i la nostra ONG ACCeDE, amb el suport de l’Ajuntament de Gavà i la Federació Catalana de Bàsquet organitzen el proper dissabte, 08 d'abril de 2017 un torneig de bàsquet on la solidaritat en serà protagonista, amb les diferents propostes organitzades per l’ONG ACCeDE. Així mateix, hi hauran activitats on els jugadors i jugadores assistents al torneig tindran l’oportunitat de participar.

L’objectiu és gaudir d’una competició divertida, passant un dia en família a les instal·lacions de Can Tintorer, i des del punt de vista formatiu, la intenció és conscienciar i implicar als nens i nenes en un fi social a través d’aquesta festa de l’esport, on tots i totes podem aprendre que l’Esport  no té barreres.

 

El torneig esta pensat per equips de les categories pre-mini i mini, de manera que cada equip participant jugui com a mínim dos partits amb equips de categoria similar. La jornada s’allargarà des de les 09:00 del matí fins les 19:30 h de la tarda. En definitiva, volem que aquest torneig sigui un dissabte de festa per a tota la família en general i pels amants del bàsquet en particular.

Equips Participants

Participaran al torneig els nostres equips mini i premini tant masculins com femenins, amb la intenció de que hi puguin participar tres equips més per cadascú dels nostres, fent un quadrangular de categoria similar que permeti gaudir del bàsquet a tothom. A més, volem fer també una trobada d’escoles de bàsquet amb els nostres equips més petits. Això farà un total d’uns 28 equips, o el que és el mateix, gairebé 300 esportistes i 1000 persones al voltant del torneig.

Paral·lelament a la competició, l’equip tècnic del CBG ha preparat un conjunt d’activitats esportives per amenitzar els temps d’espera entre partit i partit i al mateix temps posar a prova el nivell tècnic dels clubs, equips i jugadors/res participants, donant així valor als elements formatius que no als competitius. (circuits d’habilitats, two ball)

Tanmateix, ACCEDE te previst organitzar diferents activitats de lleure que facin de l’espera entre partits una estona divertida, sense haver de sortir del recinte del torneig. 

 

D'altra banda, el Club Bàsquet Gavà retrà homenatge a la Margarita Frade, peça fonamental durant més d'una dècada al projecte specials, amb un partit amistós on participaran els nostres jugadors specials i un combinat de jugadors i entrenadors del Club.

En els pròxims dies us podrem donar informació més acurada en quant a horaris, equips participants i activitats programades. Esperem que sigui una jornada molt especial per a tots!!.