El club col.labora amb les famílies i l’escola en la formació de nens, nenes i joves ocupant el seu temps de lleure amb una activitat esportiva que fomenta els valors de l’amistat, l’esforç, l’emoció, el respecte i la diversió. Coneixem i l’entorn social del jugador i jugadora i compromesos en la nostra responsabilitat els ajudem a ser millors persones.

 

És precisament aquesta visió de Club, que ens converteix en un CLUB DIFERENT, un club on el més important del partit no és la victòria, sinó els petits triomfs que a cada moment van sumant els nostres jugadors i jugadores. El primet bot amb la pilota, la primera cistella, un somriure, una abraçada, una mà per aixecar al company o companya.

 

cbg

 

Entenem el Bàsquet com un instrument de formació en el temps de lleure, consolidem els seus valors i ens comprometem en l’educació dels nostres jugadors i jugadores. Per això posen em marxa projectes solidaris i de cooperació, aportem voluntaris i material a d’altres entitats, organitzem exhibicions i campionats socials i ajudem als comerços facilitant el coneixement dels seus negocis.

 

Un dels projectes més il.lusionants en l’àmbit esportiu és l’Escola de Bàsquet. El nostre club no es selectiu, volem que tots els nens, nenes i joves que vulguin jugar a bàsquet ho facin independentment del seu nivell o habilitat. És per això que intentem, en la mesura del possible, tenir equips en diferents categories per tal d’encabir a tots els jugadors i jugadores.

 

Gràcies a tot aquest plantejament i els programes posats en marxa el Club Bàsquet Gavà ha estat guardonat amb diversos premis:

  • 2004-2005: Premi Gavanenc de l’Any atorgat per l’Ajuntament de Gavà
  • 2008-2009: 26è edició del Premi Campions de Mundo Deportivo y El Corte Inglés
  • 2009: Premis Special Olympics Catalunya. Premi al Compromís Solidari. Federació Catalana d’esports per a Disminuïts Psiquics i la Federació Catalana pro persones amb discapacitat Intel.lectual.
  • 2009: El CB Gavà al rànking d’Entitats Esportives Federades. Secretaría General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.